Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση χωρίς τους “ασθενείς” και με… προσοχή

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση χωρίς τους “ασθενείς” και με… προσοχή
Intime.gr

Με 16 ποδοσφαιριστές και με μεγάλη προσοχή πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ, μετά τα απανωτά κρούσματα κορονοϊού που «χτύπησαν» την ομάδα.

Ο Μάσιμο Καρέρα και οι παίκτες της ΑΕΚ έπιασαν… και πάλι δουλειά, πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση, έπειτα από τα κρούσματα κορονοϊού που εμφανίστηκαν στους «κιτρινόμαυρους».

Οι απουσίες στην προπόνηση ήταν πολλές, αφού εκτός των δέκα θετικών παικτών στον κορονοϊό (Μπακάκης, Μάνταλος, Σβάρνας, Σάκχοφ, Χνιντ, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Βασιλαντωνόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς και Λάτσι) έλειπαν και οι έξι διεθνείς της Ένωσης (Ανσαριφάρντ, Νεντελτσιάρου, Μαχαίρας, Μπότος, Χριστόπουλος και Μιτάι).

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε νέα κρούσματα κορονοϊού – Οι παίκτες που βγήκαν θετικοί στον COVID 19

Στην προπόνηση της ΑΕΚ συμμετείχαν έτσι 16 παίκτες. Στα Σπάτα τηρήθηκαν αυστηρά μέτρα μεγάλη προσοχή, ενώ άπαντες φορούσαν μάσκες με το που έβγαιναν από το γήπεδο.

Στα… θετικά της ημέρας στην ΑΕΚ, ο Λιβάι Γκαρσία ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα αλλά σε ακόμα πιο υψηλές «ταχύτητες». Ο 23χρονος εξτρέμ βρισκεται στην τελική ευθεία, για την επιστροφή του στη… δράση. Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ, αυτό να γίνει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Glad to see our players being trained at Spata again 🏃⚽️ #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #staysafe #spata

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις