Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Αλμπάνη και τρεις επιστροφές – Ανακούφιση για Λάτσι

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Αλμπάνη και τρεις επιστροφές – Ανακούφιση για Λάτσι
Intime.gr

Τα νέα από την προπόνηση της ΑΕΚ, ενόψει και του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη, για το φινάλε των play off της Superleague.

Η ΑΕΚ συνέχισε την Παρασκευή (14.05.2021) την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική των play off της Superleague, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει αρκετά ευχάριστα νέα και ένα νέο «πονοκέφαλο».

Όπως αναμενόταν, Γκαρσία, Λόπες και Κρίστιτσιτς, μπήκαν σήμερα (14/5) στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης στην ΑΕΚ και είναι κανονικά στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Ευχάριστα νέα ήρθαν Και από την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Ζίγκα Λάτσι. Ο Σλοβένος στόπερ έχει τεθεί νοκ-άουτ από τις 4 Απριλίου, υπήρχε ανησυχία για το αν θα μπορέσει να μπει στην καλοκαιρινή προετοιμασία, αλλά η εξέταση που έκανε έδειξε πως είναι απολύτως καλά

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και στην περίπτωση που δεν αισθανθεί ενοχλήσεις το Σάββατο, θα μπει κανονικά στην αποστολή. Ο Βένταντ Ραντόνια έκανε ατομικό και σήμερα. Θεραπεία ακολούθησε ο Όλεγκ Νταντσένκο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις