Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Αραούχο, κανονικά ο Στάνκοβιτς

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Αραούχο, κανονικά ο Στάνκοβιτς

“Πονοκέφαλος” για τον Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ. Πρόβλημα με Σέρχιο Αραούχο. Κανονικά προπονήθηκε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν κατάφερε να προπονηθεί την Πέμπτη (21.10.2021) και η παρουσία του στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Βόλο κρίνεται ως αμφίβολη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ “… ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, λόγω ενός μυϊκού σπασμού στον δεξιό τετρακέφαλο.”

Ο Αργεντινός επιθετικός θα… πάει συντηρητικά μέχρι της Παρασκευή και το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Το θετικό είναι πως οι εξετάσεις του είναι καθαρές. Ατομικά γυμνάστηκε και ο Ντάρκο Γέβτιτς.

Κανονικά όμως προπονήθηκε ο Τσιτσαν Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας ένιωθε καλύτερα, γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του :Αργύρη Γιαννίκη για το κυριακάτικο ματς.

Ο Στάνκοβιτς μίλησε με τον Παντελή Νικολάου (ήταν για την περίπτωση του στα Σπάτα) και αποφασίστηκε να συνεχίσει ο παίκτης κανονικά και η κατάστασή του θα επανεξετάζεται. Ο ποδοσφαιριστής εκτιμά, πως μπορεί να διαχειριστεί το δεδομένο πρόβλημα που έχει στο γόνατο κι έτσι να αποφύγει αυτή τη στιγμή το.. νυστέρι.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 16.00.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις