Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Φαμπιάνο – Το σενάριο που μένει ο Λιβάγια

ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Φαμπιάνο – Το σενάριο που μένει ο Λιβάγια
ΦΩΤΟ Intime

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ για το προσεχές καλοκαίρι, ενώ φαίνεται πως υπάρχει σενάριο στο οποίο ο Μάρκο Λιβάγια συνεχίζει στην Ένωση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ΑΕΚ έχει καταλήξει στον Φαμπιάνο της Ομόνοιας, ως το κατάλληλο γκολκίπερ για να κάτσει κάτω από τα δοκάρια της και να πάρει τη φανέλα του βασικού. Συγκεκριμένα η «SportDay» αναφέρει πως ο Φαμπιάνο, που εντυπωσίασε φέτος με τι εμφανίσεις κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την ομάδα της Λευκωσίας, θα είναι ο πρώτος στόχος το καλοκαίρι. 

Από εκεί και πέρα κύκλοι της ΑΕΚ διαψεύδουν πως υπήρξε νέος κύκλος επαφών με τον Μάρκο Λιβάγια, ώστε να παραμείνει στην ομάδα, αλλά υπάρχει ακόμα μία μικρή πιθανότητα αυτό να συμβεί με την… μπάλα να είναι στη μεριά του Κροάτη. 

Όπως αναφέρει σήμερα (4/2) η «Ώρα των σπορ», η Ένωση ναι μεν δεν συζητάει άλλο με τον Λιβάγια, αλλά δεν έχει αποσύρει και την πρότασή της για 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1 εκατομμυρίου. Αν ο Κροάτης -που έχει αρκετές προτάσεις βέβαια στα χέρια του, κυρίως από Τουρκία- «χτυπήσει» την πόρτα της ΑΕΚ και ενημερώσει πως δέχεται την συγκεκριμένη προσφορά, τότε τα πράγματα αλλάζουν και θα φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις