Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

AEK – Σάκοτα: “Το ΟΑΚΑ μου θύμισε τους τελικούς του 2002”

AEK – Σάκοτα: “Το ΟΑΚΑ μου θύμισε τους τελικούς του 2002”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Basketball Champions League.

Χαρούμενος από τη νίκη επί της Μούρθια και την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Basketball Champions League εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο προπονητής της Ένωσης τόνισε μεταξύ άλλων πως το κατάμεστο ΟΑΚΑ του θύμισε τους τελικούς του 2002.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αξίζαμε τη νίκη. Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη που παραλίγο να μας στοιχίσουν τη νίκη, αλλά σε γενικές γραμμές ελέγξαμε το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις και να προσαρμοστείς γιατί παίζουν πολύ πικ εν ρολ, σουτάρουν βγαίνοντας από σκριν και πηγαίνουν πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ. Ίσως τα λάθη μας να ήταν θέμα κόπωσης ή έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, αλλά σίγουρα αξίζαμε τη νίκη. Είναι μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας και τώρα έχουμε μπροστά μας μια ακόμη πιο δύσκολη ομάδα, τη Μονακό, που είχε τη μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και έχει πετύχει τις περισσότερες νίκες», δήλωσε αρχικά ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Για την απόδοση του Βασίλη Ξανθόπουλου είπε: «Μας βοήθησε πολύ σήμερα. Η Μούρθια ίσως είχε εστιάσει περισσότερο στον Γκριν. Ίσως και να τον υποτίμησαν λίγο. Κοντρόλαρε καλά το ρυθμό και είχε πολλή ενέργεια. Ήταν πολύ σημαντικός ο Ξανθόπουλος, όπως έχει ξανακάνει, για παράδειγμα απέναντι στη Στρασμπούρ στη Γαλλία».

Για το αν είναι κίνητρο να γίνουν νέα ταινία, είπε: «Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ιστορία και πολλούς τίτλους. Έχει τόση ιστορία που μπορούν να γίνουν πολλές ταινίες».

Για το κατάμεστο ΟΑΚΑ είπε: «Μου θύμισε τους τελικούς του 2002, που ήταν για τελευταία φορά γεμάτο. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να έρθει τόσος κόσμος να δει την ομάδα. Έχουμε κάνει πολλές επιτυχίες φέτος κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον πρόεδρο και τη διοίκηση για όσα έχουν κάνει τόσα χρόνια. Είχαμε πλάνο για να επιστρέψουμε ψηλά, αλλά οι επιτυχίες δεν είναι εγγυημένες. Αυτές οι επιτυχίες και η παρουσία του κόσμου είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις