Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Σε προχωρημένες επαφές με Νορντίν Αμραμπάτ

ΑΕΚ: Σε προχωρημένες επαφές με Νορντίν Αμραμπάτ
youtube

Η ΑΕΚ θέλει να ενισχύσει την μεσοεπιθετική της γραμμή με την απόκτηση του διεθνή Μαροκινού, Νορντίν Αμραμπάτ.

Οι προσπάθειες της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ελίασον δεν… έπιασαν τόπο και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται πολύ κοντά στο να κάνουν δικό τους τον Νορντίν Αμπραμπάτ.

Ο 34χρονος διεθνής Μαροκινός μεσοεπιθετικός προορίζεται να ενισχύσει την Ένωση στη θέση του αριστερού εξτρέμ. Δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στο Σάββατο (14.08.2021) να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Ο Αμραμπάτ έμεινε ελεύθερος από την Αλ – Νασρ αυτό το καλοκαίρι (φόρεσε τη φανέλα της τα τελευταία τρία χρόνια). Την περσινή σεζόν είχε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις «μετρώντας» επτά γκολ και τρεις ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην ολλανδική Ομνιγουόρλτν, ακολούθησε η Φένλο ενώ την τριετία 2008-11 αγωνίστηκε στην Αϊντχόβεν, κάνοντας… γνωστό το όνομα του. Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Καϊσερίσπορ, ενώ το 2012 πήγε στην Γαλατασαράϊ στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Την περίοδο 2014-15 βρέθηκε δανεικός στην ισπανική Μάλαγα. Τη διετία 2016-18 φόρεσε την φανέλα της Γουότφορντ, ενώ επέστρεψε και πάλι στην Ισπανία ως δανεικός στην Λεγανές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις