Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Σκληρή” δουλειά στο Κίελτσε! Έρχονται ενισχύσεις

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δυό προπονήσεις περιελάμβανε η πρώτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Κίελτσε της Πολωνίας, με τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ να δουλεύουν σκληρά από το ξεκίνημα, προκειμένου να εμφανίστουν πανέτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν δύο προπονήσεις, 45 λεπτά το πρωί στο Στάδιο Πιλκάρσκι και μία ώρα το απόγευμα σε άλλο γήπεδο της περιοχής. Το πρωί του Σαββάτου θα περάσει με πρόγραμμα στο γυμναστήριο και για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο γήπεδο.

Στο μεταξύ, το Σάββατο αναμένονται στο Κίελτσε οι Πέτρος Μάνταλος, Γιάκομπ Γιόχανσον, Ογκνιεν Βράνιες και Κώστας Γαλανόπουλος που είχαν πάρει παράταση αδείας λόγω των υποχρεώσεών τους με εθνικές ομάδες. Μαζί τους θα ταξιδεύσει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, καθώς και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς. Την Κυριακή θα ενσωματωθεί στην αποστολή και ο Ούγκο Αλμέιδα. Αντίθετα, ο Τάσος Μπακασέτας που έχει υποβληθεί σε αρθροσκοπικό καθαρισμό μηνίσκου, θα μείνει στην Αθήνα να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε