Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Σοκαριστικός τραυματισμός του Χάντερ! Διακόπηκε το ματς στο ΟΑΚΑ [pics]

ΑΕΚ: Σοκαριστικός τραυματισμός του Χάντερ! Διακόπηκε το ματς στο ΟΑΚΑ [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μια απόλυτα καταστροφική βραδιά για την ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε με το χειρότερο τρόπο, αφού στα τελευταία δευτερόλεπτα της συντριβής από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, η Ένωση έχασε και τον κορυφαίο της παίκτη στο ματς, Βινς Χάντερ.

Η “βαριά” ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, περνάει αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα, αφού ο τραυματισμός του Βινς Χάντερ στο τέλος του αγώνα, έχει “παγώσει” άπαντες στην Ένωση.

Με 20 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη του ματς, το οποίο είχε κριθεί από πολύ νωρίτερα, ο Αμερικανός έπεσε άτσαλα στο παρκέ και το ματς διακόπηκε για μερικά λεπτά.

Οι εικόνες ήταν η σοκαριστικές, αφού ο σέντερ της ομάδας του Μπάνκι δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί, έχοντας χτυπήσει έντονα στη μέση του, αλλά και το δεξί του πόδι. Τελικά αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο -και μέσα σε χειροκροτήματα από τους οπαδούς του Τριφυλλιού- για το νοσοκομείο, χωρίς να έχουν γίνει όμως ακόμη γνωστές, λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Χάντερ ήταν ο κορυφαίος για ένα ακόμη παιχνίδι της ΑΕΚ, έχοντας 12 (3/6 δίποντα, 6/7 βολές), με 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα, όντας ουσιαστικά και ο μόνος που “πάλεψε” κόντρα στους “πράσινους”.

Καρέ καρέ ο τραυματισμός του Χάντερ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις