Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στα «βήματα» της Ρεάλ, σκέψεις για αγώνες στα Σπάτα

ΑΕΚ: Στα «βήματα» της Ρεάλ, σκέψεις για αγώνες στα Σπάτα
Intime.gr

Το… δρόμο της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται να σκέφτεται η ΑΕΚ, σχετικά με την έδρα που θα έχει μέχρι την ολοκλήρωση της «Αγιά-Σοφιάς – OPAP Arena».

Η ΑΕΚ δεν φτιάχνει μόνο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ταυτόχρονα προχωρά –με γοργούς ρυθμούς- τα έργα για μια «κιτρινόμαυρη πολιτεία» στα Σπάτα.

«Αποδυτήρια με θέα στον αγωνιστικό χώρο, αίθουσα Τύπου, γραφεία διαιτητών, παρατηρητών και υπεύθυνου διεξαγωγής αγώνων, αίθουσα ντόπινγκ κοντρόλ μικτή ζώνη και ό,τι απαιτείται, σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA για την τέλεση επίσημων αγώνων περιλαμβάνουν οι εσωτερικοί χώροι, που έχουν ήδη σχηματιστεί, κάτω από την πρώτη κερκίδα που έχει ήδη αναγερθεί στο νέο γήπεδο στα Σπάτα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πιο πρόσφατη ενημέρωση της ομάδας, για όσα γίνονται στα Σπάτα αυτό το διάστημα.

Το πλάνο αυτή τη στιγμή είναι να χτιστούν δύο ακόμα κερκίδες πίσω από τα τέρματα και το γήπεδο να πάρει σχήμα «Π». Η χωρητικότητα του θα φτάσει προοδευτικά τις 5.000 θέσεις

Το πλήρες σχέδιο προβλέπει την κατασκευή δύο ακόμα βοηθητικών, με το ένα να έχει πλαστικό χορτάρι για τις Ακαδημίες . Στη δεύτερη φάση θα ακολουθήσει η κατασκευή ξενοδοχείου 80 κλινών για τις Ακαδημίες και την πρώτη ομάδα

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν ως έδρα της ομάδας το νέο γήπεδο που φτιάχνεται στα Σπάτα, εφόσον παραμένει η κατάσταση στα σημερινά δεδομένα εξαιτίας της κορονοϊού.

Σε περίπτωση, δηλαδή, που… προκριθεί αυτή η σκέψη, τότε η ΑΕΚ θα παίζει στα Σπάτα μέχρι να πάει στην «Αγια-Σοφιά» την επόμενη σεζόν. Θυμίζουμε ότι ανάλογη κίνηση έχει κάνει και η Ρεάλ Μαδρίτης, με την ανακατασκευή του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Το γήπεδο αναμένεται να είναι πανέτοιμο το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα θα έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις