Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στην Πολωνία γράφουν για πρόταση σε Κριχόβιακ «που δεν θα μπορεί να αρνηθεί»

ΑΕΚ: Στην Πολωνία γράφουν για πρόταση σε Κριχόβιακ «που δεν θα μπορεί να αρνηθεί»
Intime.gr

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ήρθε στην ΑΕΚ για την περίοδο των play off, αλλά στην Ένωση αναμένεται να προσπαθήσουν για την παραμονή του Πολωνού μέσου στην ομάδα, κάνοντας του μια άκρως δελεαστική πρόταση.

Τα δημοσιεύματα από την Πολωνία ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ και παρουσιάζουν την ΑΕΚ, διατεθειμένη να τον δελεάσει με μια πολύ “δυνατή” οικονομική πρόταση, για να τον κρατήσει.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα του «igol» αναφέρει για τον Κριχόβιακ: «Είναι η βάση της εθνικής ομάδας εδώ και χρόνια. Ωστόσο είναι θεωρητικά βασικό στοιχείο, καθώς η απόδοσή του έχει πέσει εδώ και καιρό. Ο Κριχόβιακ, αφού έφυγε από τη Ρωσία βρίσκεται στην Ελλάδα, στην ΑΕΚ, όπου η απόδοσή του παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα.

Το μέλλον του παραμένει άγνωστο. Ειπώθηκε ότι πηγαίνει στην ΑΕΚ μόνο για μισό χρόνο και αφού τελειώσει το πρωτάθλημα θέλει να αλλάξει σύλλογο. Οι Έλληνες όμως ετοιμάζουν μία πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του, που ίσως είναι από αυτές που δεν μπορεί να τις αρνηθεί κάποιος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις