Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία του Ντίας

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία του Ντίας

Εβδομάδα ανακοινώσεων φαίνεται πως θα είναι αυτή για την ΑΕΚ. Θετικά αναμένεται να τελειώσει η περίπτωση του Περέιρα – Σε καλό σημείο και του Μπράβο. Πάει και για αριστερό μπακ η Ένωση!

Οι πρώτες ημέρες του 2017 φαίνεται πως θα βρουν την ΑΕΚ με νέους παίκτες. Η Ένωση προσπαθεί να διευθετηθούν τις τελευταίες λεπτομέρειες του “διαζυγίου” του Χόρχε Περέιρα Ντίας με την Τζοχόρ για να τον κάνει δικό της.

Οι “κιτρινόμαυροι” αισιοδοξούν πως ο παίκτης θα τα βρει με το σύλλογο της Μαλαισίας, για τα χρήματα που του χρωστάει και ελπίζουν πως μέσα στην εβδομάδα θα πέσουν οι υπογραφές..

Σε καλό σημείο βρίσκεται και η υπόθεση του Φεντερίκο Μπράβο. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος μένει ελεύθερος από την Μπόκα Τζούνιορς και εξετάζει τις επιλογές του, με την Αεκ να του έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση,

Από εκεί και πέρα στην ΑΕΚ θα κινηθούν και για αριστερό μπακ, ο οποίος θα πάει για βασικός. Οι άνθρωποι της ένωσης βρίσκονται ακόμα σε επαφές, ενώ δεν έχει ακουστεί ακόμα κάποιο όνομα. Τέλος, πιθανότατα μέσα στην ημέρα θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Δημήτρη Μεληκιώτη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε