Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: Συγκινητικό μήνυμα του Ιταλού γυμναστή της ομάδας! “Εδώ βρήκα μία οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες ώρες”

ΑΕΚ: Συγκινητικό μήνυμα του Ιταλού γυμναστή της ομάδας! “Εδώ βρήκα μία οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες ώρες”
ΦΩΤΟ Intime

Ένα συγκινητικό μήνυμα έστειλε ο γυμναστής της ΑΕΚ,  Τζιόρτζιο ντ’ Ουρμπάνο, στο οποίο αναφέρεται στο πως βιώνει την κατάσταση όντας μακριά από την οικογένειά του, η οποία βρίσκεται στην ταλαιπωρημένη από τον κορονοϊό, Ιταλία.

Ο Ιταλός γυμναστής της ΑΕΚ, Τζιόρτζιο ντ’ Ουρμπάνο, έστειλε μήνυμα μέσω ανάρτησης στα social media, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την ΑΕΚ και και την Ελλάδα, που τον κάνουν να νιώθει σαν να βρήκε μία δεύτερη οικογένεια αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα του, η οποία πλήττεται από τον κορονοϊό.

Το μήνυμα του γυμναστή της ΑΕΚ

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κλαμπ που εργάζομαι .

Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχει σταματήσει και οι προπονήσεις είναι σε αναστολή λόγω του κορονοϊού, ο οποίος είναι σε έξαρση και μας εμποδίζει να συνεχίσουμε το πρόγραμμα της δουλειάς μας. 

Ωστόσο αυτή η κατάσταση είναι ακραία και ως εκ τούτου, προτεραιότητα έχει η υγεία μας έναντι οποιουδήποτε άλλου ενδιαφέροντος .

Τώρα πρέπει να σκεφτούμε :

Οι παίκτες μας συνεχίζουν να δουλεύουν μόνοι τους και με δική τους ευθύνη για να κρατηθούν σε φόρμα .Με αυτόν τον τρόπο μας δίνουν το παράδειγμα σοβαρού επαγγελματισμού .

Το κλαμπ της ΑΕΚ FC είναι πάντα δίπλα στο staff μας ,στους παίκτες μας και γενικά σε όλα τα επίπεδα της εργασίας μας .

Μας υποστηρίζει πάντα σε ότι χρειαστούμε όταν δουλεύουμε online για τις ανάγκες των ασκήσεων της δουλειάς μας .

Τα άτομα που εργάζονται στο κλαμπ της ΑΕΚ καταρχήν αποδεικνύουν ότι μας αντιμετωπίζουν ανθρώπινα .

Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά γιατί νιώθω γύρω μου πολλή αγάπη για το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα .

Και λέμε λοιπόν :

Όταν με ρωτάνε πως νιώθεις αυτήν την τόσο δύσκολη περίοδο στην Ελλάδα, απαντώ ακριβώς έτσι : Αν ήμουν σε άλλη κατασταση δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τα καταφέρω . Γιατί μένω μόνος κλεισμένος σε ένα σπίτι, με την οικογένεια μου στην Ιταλία και με τα γνωστά προβλήματα που υπάρχουν .

Για καλή μου τύχη !! Σπάνιο είδος στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Βρήκα μια κατάσταση στην οποία ο ένας βοηθάει τον άλλον και πραγματικά κανένας δεν νιώθει μοναξιά .

Κάτι σαν οικογένεια. Και αυτό δεν είναι λίγο .

Πιστέψτε με”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις