Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Τα αποκαλυπτήρια του γυμναστηρίου Στέφαν Γέλοβατς

ΑΕΚ: Τα αποκαλυπτήρια του γυμναστηρίου Στέφαν Γέλοβατς

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ονόμασε το γυμναστήριο του κλειστού των Άνω Λιοσίων, Στέφαν Γέλοβατς, προς τιμήν του Σέρβου καλαθοσφαιριστή, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή πριν από έναν χρόνο.

Μετά το τέλος της σημερινής (18/11) προπόνησης της ΑΕΚ, πραγματοποιήθηκε η σεμνή τελετή ονοματοδοσίας του γυμναστηρίου του κλειστού των Άνω Λιοσίων προς τιμήν του αδικοχαμένου Στέφαν Γέλοβατς.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροειδής, έκανε τα αποκαλυπτήρια, ενώ στην εκδήλωση βρέθηκαν τόσο ο πατέρας (Σίνισα), όσο και η αδερφή (Σάρα) του Γέλοβατς, που ταξίδεψαν από το Νόβισαντ στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η σεμνή τελετή της Ονοματοδοσίας της αίθουσας Γυμναστηρίου του Olympic Hall Άνω Λιοσίων έλαβε τέλος, αλλά δεν έλαβε τέλος η αέναη σχέση μας με τον Stevan Jelovac.

Ο αδικοχαμένος αδελφός παίζει μαζί μας.

Θα συντροφεύει τους παλαιούς και τους νέους… συμπαίκτες του, αλλά και τους επόμενους.

Βουβός θρήνος…

«Γυμναστήριο Stevan Jelovac», θα λέγεται στο εξής ο χώρος, όπου οι αθλητές περνάνε τον περισσότερο χρόνο της άσκησής τους. Τα «αποκαλυπτήρια» πραγματοποίησε σήμερα (18/11) ο αρχηγός της «Βασίλισσας», Δημήτρης Μαυροειδής, αμέσως μετά την προπόνηση, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του.

Προδήλως, αθέλητα την παράσταση έκλεψαν ο χαροκαμένος πατέρας Sinisa και η αδελφή του εκλιπόντος, Sara, οι οποίοι ταξίδεψαν από το Νόβισαντ για την ιδιαίτερη στιγμή. Και συγκινήθηκαν. Και μας συγκίνησαν.

Παρόντες επίσης όλοι οι αθλητές της Ομάδας, αλλά και οι λοιποί εργαζόμενοι στον Οργανισμό.

Το έλασσον τα σημερινά, στα υπερανθρώπινα σπουδαία, που μας «κληροδότησε» το «γελαστό παιδί», πριν να γίνει άγγελος στους ουρανούς.

«Στέβαν, παίζεις μαζί μας» / Stevane, igras sa nama.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις