Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ: Τα ρέστα της για Ντα Σίλβα η Ένωση που εξετάζει και επιθετικό από την Γαλλία

ΑΕΚ: Τα ρέστα της για Ντα Σίλβα η Ένωση που εξετάζει και επιθετικό από την Γαλλία
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Αποφασισμένη να κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση του Νταμιάν Ντα Σιλβα φαίνεται η ΑΕΚ, καθώς τον θεωρεί ως τον καταλληλότερο να ηγηθεί της άμυνας της ομάδας, τη στιγμή που η Ένωση ρίχνει ματιές και για επιθετικό στη Γαλλία.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως θέλει διακαώς τον Νταμιάν Ντα Σίλβα, καθώς στο πρόσωπο του άσου της Ρεν βλέπει την ιδανική αμυντική «κολώνα». Τα γαλλικά Μέσα κάνουν λόγο για εξαιρετική πρόταση τριετούς συμβολαίου έναντι συνολικά 2,1 εκατ. ευρώ από την Ένωση, παρουσιάζοντας τον 32χρονο στόπερ να μην έχει αποφασίσει για το μέλλον του μεν, αλλά να είναι θετικός σε ενδεχόμενη μετακίνηση στην Ελλάδα δε. 

Ταυτόχρονα η ΑΕΚ «τσεκάρει» τη γαλλική αγορά και για σέντερ φορ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Στάθης Ταυλαρίδης κατά την επίσκεψή του στη Γαλλία θα παρακολουθήσει κι ενδεχομένως θα κάνει κι επαφές με έναν σέντερ φορ που έχει τεθεί στα υπόψη της ομάδας, ως αντικαταστάτης του «φευγάτου» Νέλσον Ολιβέιρα. 

Στην ΑΕΚ έχει προταθεί και ο αριστερός εξτρέμ Βίλι Σεμέδο. Ο 27χρονος Γάλλος, που είναι διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, μένει ελεύθερος από τη Γκρενόμπλ, με την οποία είχε φέτος 37 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ στη Ligue 2. Από το 2014 ως το 2018 είχε περάσει από την κυπριακή Αλκή, ενώ έχει παίξει ακόμη στο Βέλγιο και στη Ρουμανία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις