Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ταξίδι στο εξωτερικό για Κουχάρσκι και Κονέ

ΑΕΚ: Ταξίδι στο εξωτερικό για Κουχάρσκι και Κονέ
Intime.gr

Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει τις πρώτες της μετεγγραφικές κινήσεις, δυο εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της και γι’ αυτόν το λόγο, οι Κουχάρσκι και Κονέ ταξίδεψαν τις προηγούμενες ημέρες στο εξωτερικό.

Ράντεκ Κουχάρσκι και Παναγιώτης Κονέ βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στο εξωτερικό, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά ονόματα και θέσεις των μετεγγραφικών στόχων της ΑΕΚ.

Οι δυο τους βρίσκονται σε επικοινωνία με τους -σκάουτ- Στάθη Ταυλαρίδη και Φανούρη Γουνδουλάκη, ενώ θα υπάρξει άμεσα συνάντηση με τον Ματίας Αλμέιδα, ώστε να πρωρήσουν οι μετεγγραφικές υποθέσεις στην Ένωση.

Όπως είναι γνωστό, προτεραιότητα στην ΑΕΚ είναι η ενίσχυση της άμυνας και της μεσαίας γραμμής, ενώ θα υπάρξουν προσθήκες στα εξτρέμ και στη θέση του φορ.

Παράλληλα, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και στον τομέα των υπό παραχώρηση παικτών. Ο Νόρντιν Άμραμπατ φέρεται να έχει ήδη δύο προτάσεις στα χέρια του, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ φέρεται να ενδιαφέρει την Σαμσουνσπόρ και ο Ζίγκα Λάτσι δύο ομάδες της Σλοβενίας (για δανεισμό).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις