Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: «Θέμα ωρών η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο» γράφουν οι Ισπανοί

ΑΕΚ: «Θέμα ωρών η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο» γράφουν οι Ισπανοί

Η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας, σύμφωνα με όσα αναφέρονται από την Ισπανία.

Ακόμα και αυτοί που έγραφαν για εμπλοκή, πλέον στέλνουν τον Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Η αντίστροφή μέτρηση για την επιστροφή του Αργεντινού στην Ένωση, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με το «Canarias7» η επιστροφή του Αραούχο στην ΑΕΚ είναι… θέμα χρόνου, με τον παίκτη να μαζεύει βαλίτσες, για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο στην Ένωση.

«Ο Τσίνο φεύγει, αλλά δεν θα επιστρέψει. Η Λας Πάλμας σκοπεύει να ανακοινώσει την πώλησή του στην ΑΕΚ σήμερα, μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων. Ο Αραούχο, θα προπονηθεί σήμερα υπό την καθοδήγηση του Πέπε Μελ, αν και είναι πιθανό να μην συμμετέχει στην προπόνηση, αλλά να πει αντίο και να μαζέψει τα πράγματα του», αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

«Εάν δεν αλλάξουν οι προβλέψεις της Λας Πάλμας, τις επόμενες ώρες η πώληση του Αραούχο θα ανακοινωθεί επίσημα. Το ποσό του deal είναι περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ (η Μπόκα Τζούνιορς παίρνει το 20%), ενώ ο Αραούχο θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το 2025» καταλήγει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις