Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Τι φοβάται ο Ολυμπιακός κι εμφανίστηκε με τέσσερις δικηγόρους…”

ΑΕΚ: “Τι φοβάται ο Ολυμπιακός κι εμφανίστηκε με τέσσερις δικηγόρους…”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ δεν άφησε αναπάντητη τη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία υποστηρίζει ότι η Ένωση είναι εκείνη που φοβάται να καταθέσει το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Η δικαστική μάχη του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου παίρνει… φωτιά. Οι τόνοι ανάμεσα στις δύο ομάδες ανέβηκαν, μετά την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής της ΑΕΚ και την προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της Ένωσης.

Οι “ερυθρόλευκοι” ζήτησαν και πήραν αναβολή, ενώ αιτήθηκαν η ΑΕΚ να δώσει το συμβόλαιο που υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της. “Τι φοβάται η ΑΕΚ και δεν καταθέτει το συμβόλαιο του Λάζαρου;”, διέρρεαν οι Πειραιώτες.

Η απάντηση της ΑΕΚ

Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Ελλάδας τονίζουν: «Τι φοβάται ο Ολυμπιακός και εμφανίστηκε με τέσσερις δικηγόρους σε μία υπόθεση που μας είχε ενημερώσει ότι εδώ και τέσσερις ημέρες θα ζητήσει αναβολή».

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσθέτουν πως όταν ενημέρωσαν με εξώδικο τον Ολυμπιακό ότι υπάρχει συμβόλαιο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, οι “ερυθρόλευκοι” δεν ζήτησαν να τον δουν, ολοκληρώνοντας κανονικά τη μεταγραφή του διεθνή Έλληνα άσου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις