Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Το αρνητικό ρεκόρ που έφερε η ήττα από τον Παναιτωλικό

ΑΕΚ: Το αρνητικό ρεκόρ που έφερε η ήττα από τον Παναιτωλικό
Intime.gr

Η ΑΕΚ απογοήτευσε κόντρα στον Παναιτωλικό, προκαλώντας την “έκρηξη” του Δημήτρη Μελισσανίδη. Η Ένωση ηττήθηκε (2-1) με ανατροπή μέσα στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο έχασε την ευκαιρία να… πλησιάσει τον Ολυμπιακό, αλλά είδε τον ΠΑΟΚ να την αφήνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕΚ βγήκε… πολλαπλά ηττημένη από την 18η αγωνιστική της Superleague 1. Η ομάδα του Αγρινίου πήρε το πρώτο διπλό στην ιστορία της, κόντρα στην «Ένωση» και μάλιστα με ανατροπή, ρίχνοντας την Ένωση στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα (την ξεπέρασε ο ΠΑΟΚ).

Παράλληλα, η ΑΕΚ γνώρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη “μεγάλη” κατηγορία την εντός έδρας ήττα από ομάδες της περιφέρειας. Θυμίζουμε ότι οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με ανατροπή (2-1) στο τελευταίο τους ματς πρωταθλήματος για το 2021.

Το… μοναδικό καλό στοιχείο που προέκυψε για την ΑΕΚ από την χθεσινή αναμέτρηση, ήταν η επιστροφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στα γκολ, μετά από περίπου τρεις μήνες.

Συγκεκριμένα, για τον Ιρανό επιθετικό, ήταν το πρώτο γκολ μετά το ματς κόντρα στον Βόλο, στις 24 Οκτωβρίου. Ο Ανσαριφάρντ έφτασε τα τέσσερα γκολ στη σεζόν και τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται έτσι στην πρώτη θέση των “θυμάτων” του Ιρανού επιθετικού της ΑΕΚ, μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα, απέναντι στον Παναιτωλικό, ο 31χρονος επιθετικός έχει συνολικά επτά γκολ, καθώς έχει σκοράρει σε βάρος τους και σε ένα ματς Κυπέλλου.

Ο Ανσαριφάρντ έφτασε με το χθεσινό τα 56 γκολ στην Ελλάδα έχοντας 19 με την ΑΕΚ, 22 με τον Ολυμπιακό και 15 με τον Πανιώνιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις