Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Το δημοσίευμα για Ρούντι Γκαρσία και η αντίδραση των «κιτρινόμαυρων»

ΑΕΚ: Το δημοσίευμα για Ρούντι Γκαρσία και η αντίδραση των «κιτρινόμαυρων»
ΑΠΕ

«Φρένο» στην… προπονητολογία προσπαθούν να βάλουν στην ΑΕΚ, μετά και το δημοσίευμα που εμφάνισε την Ένωση να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρούντι Γκαρσία.

Η περίπτωση του Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως χάθηκε οριστικά για την ΑΕΚ, μετά και την πρόκριση της Πορτογαλίας στα τελικά του Μουντιάλ και πλέον στην Ένωση ψάχνουν να βρουν το νέο προπονητή της ομάδας.

Μάλιστα, σημερινό (01.04.2022) δημοσίευμα της “Ώρας” υποστήριζε ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν αρχίσει να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Γάλλου τεχνικού -από το… πάνω ράφι- Ρούντι Γκαρσία (ΦΩΤΟ).

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να βάλουν ένα “στοπ” στην… προπονητολογία. Η Ένωση βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν, εξετάζοντας όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή τελική επιλογή.

Από την ΑΕΚ όμως προκύπτει πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα παράθεσης ονομάτων, που τυχόν εξετάζονται, και πολύ περισσότερο η καλλιέργεια και η εκτόξευση προσδοκιών στους οπαδούς της, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα απολύτως δεδομένο.

Όπως μάλιστα αναφέρεται, η άκρατη ονοματολογία, εκτός του ότι μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική και πλήρως αποπροσανατολιστική στην πιο καθοριστική καμπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, δεν εκφράζει και δεν εκπορεύεται από την ΠΑΕ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις