Τρίτη, 21 Μαΐ
25oC Αθήνα

ΑΕΚ: Το Κόπα Αμέρικα… δυσκολεύει την υπόθεση Βάργκας

ΑΕΚ: Το Κόπα Αμέρικα… δυσκολεύει την υπόθεση Βάργκας

Ο Ρόναλντ Βάργκας συμπεριελήφθη στην αποστολή για το προσεχές Κόπα Αμέρικα, γεγονός που είναι πιθανό να δυσκολέψει την υπόθεση μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Διαβάστε γιατί.

Η επιστροφή του Βάργκας μετά από τρία χρόνια στην εθνική του ομάδα είναι γεγονός. Ο Βενεζουελάνος είναι στην τελική 23δα της χώρας του για το προσεχές Κόπα Αμέρικα κι αυτή είναι μια εξέλιξη που πιθανώς να δημιουργήσει πρόβλημα στη μεταγραφή του. Ο Λατίνος μεσοεπιθετικός είναι ελεύθερος και δεν αποκλείεται να περιμένει να επωφεληθεί των εμφανίσεων του στη διοργάνωση. Στην ΑΕΚ δεν είναι δεδομένο ότι είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν, καθώς ο σχηματισμός του ρόστερ προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Ο Βάργκας είναι ελεύθερος και θα ψάξει την καλύτερη δυνατή πρόταση, χωρίς να έχει λόγους βιασύνης. Η εξέλιξη αυτή, λοιπόν, ενδέχεται να παγώσει την υπόθεση του, ωστόσο όλα θα φανούν τις επόμενες ημέρες.

Έρχεται ο Σιμόες

Να πατήσει Ελλάδα αναμένεται εντός της ημέρας ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος χαφ έχει συμφωνήσει εδώ και έξι μήνες με την ΑΕΚ, και σήμερα θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να γνωρίσει το νέο του περιβάλλον. Ο Πορτογάλος χαφ θα ξεναγηθεί στα Σπάτα και το ΟΑΚΑ, ενώ θα παρακολουθήσει και την ΑΕΚ στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο 26χρονος χαφ δείχνει, μάλιστα, ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την εξέλιξη αυτή, ενημερώνοντας για την άφιξη του μέσω Facebook με μήνυμα στα ελληνικά!

Παράλληλα, εξελίξεις αναμένεται με την υπόθεση του τερματοφύλακα, με τον Μούλντερ να είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία με την Ένωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε