Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

ΑΕΚ: Το «Μετάλλιο της Τιμής – Ο Χρυσός Δικέφαλος» που δημιούργησε η Ένωση

ΑΕΚ: Το «Μετάλλιο της Τιμής – Ο Χρυσός Δικέφαλος» που δημιούργησε η Ένωση
facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε για την θεσμοθέτηση του “Μεταλλίου της Τιμής – Ο Χρυσός Δικέφαλος” που δημιουργήθηκε με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη και έχει ήδη δοθεί σε συγκεκριμένα άτομα.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ, σε σχετικό ποστάρισμα, σκοπός της θεσμοθέτησης του “Μεταλλίου Τιμής – ο Χρυσός Δικέφαλος” είναι η απόδοση τιμής σε συγκεκριμένους ανθρώπους και σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Με αφορμή την εκδήλωση των εγκαινίων και την έναρξη της λειτουργίας της OPAP ARENA, το Μετάλλιο της Τιμής – Ο Χρυσός Δικέφαλος, δόθηκε στον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας Γαβριήλ, στους άμεσα συνδεδεμένους με τον σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου γηπέδου μας κ.κ. Αθανάσιο Κυρατσού και Δημήτρη Ανδριόπουλο, στους εκπροσώπους του Αθλητικού Σωματείου Πέρα Κλουμπ που αποτέλεσαν πρόδρομο ίδρυσης της ομάδας μας και έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, στον Ούγγρο γλύπτη κ. Gabor Miklos Szoke δημιουργό του ατσαλένιου Δικέφαλου Αετού και στους δύο παρουσιαστές της εκδήλωσης των εγκαινίων, την κ. Ναταλία Δραγούμη και τον κ. Αντώνη Αντωνίου” αναφέρεται χαρακτηριστικά από την Ένωση.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις