Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: Το πρόγραμμα – μπελάς και ο “πόνος” στα δεξιά

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Ένωση “πέταξε” -ακόμα- δυο βαθμούς στο “Καυτανζόγλειο” στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στα πλέι οφ της Superleague. Σημαντικό πρόβλημα στα δεξιά της άμυνας της μετά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή και ενόψει Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ διατήρησε για 7ο ματς το αήττητο (σε όλες τις διοργανώσεις), αλλά έχει μόνο δυο εκτός έδρας νίκες σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος, κάτι που δυσκολεύει πολύ τις προσπάθειες της για είσοδο στα πλέι οφ.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος Πανιώνιος έχει 6 νίκες μέχρι στιγμής μακρυά από το “σπίτι” του, όσες και ο τρίτος ΠΑΟΚ, ο τέταρτος Παναθηναϊκός έχει 2, ενώ η πέμπτη Ξάνθη έχει 5 “διπλά”.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δεν είναι εύκολο. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν να δώσουν 5 παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, από τα οποία τα τρία είναι ντέρμπι (με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό), ενώ υπάρχουν τα… βατά ματς με Λάρισα και Κέρκυρα. Η Ένωση όμως έχει να πάει και στις δύσκολες έδρες των Πανιώνιου, Ατρόμητου, Πλατανιά, Λεβαδειακού και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτή τη στιγμή, ο… στόχος της ΑΕΚ είναι η 5η θέση, εκεί όπου βρίσκεται η Ξάνθη. Οι Ακρίτες έχουν και αυτοί πέντε εντός και άλλα τόσα εκτός έδρας μέχρι το τέλος. Πιο συγκεκριμένα, οι αναμετρήσεις στα “Πηγάδια” είναι κόντρα στους Παναθηναϊκό, Πλατανιά, Λεβαδειακό, Παναιτωλικό και Βέροια (τελευταία αγωνιστική). Όσον αφορά τα εκτός έδρας ματς, αυτά είναι με τους Ατρόμητο, ΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΛ

Όσον αφορά το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έρχεται, η ΑΕΚ “πονάει” στα δεξιά της άμυνας της, αφού βγήκε.. πληγωμένη από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Ο Μπακάκης είδε την κόκκινη κάρτα, ενώ νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Γκάλο. Φαβορί για να αγωνιστέι στη συγκεκριμένη θέση κόντρα στους “ερυθρόλευκους” είναι ο Βράνιες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε