Αθλητικά

ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Ντάρκο Γέβτιτς

Με ένα νέο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ, σήμερα Παρασκευή (29/04) στα Σπάτα, καθώς ο Ντάρκο Γέβτιτς αποχώρησε τραυματίας.

Ο Ελβετός μέσος υπέστη διάστρεμμα στο δεξί του πόδι και πλέον αναμένεται να χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην 6η αγωνιστική των play off της Superleague 1.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο Ντάρκο Γέβτιτς αποχώρησε από το πρόγραμμα έχοντας υποστεί διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική. Ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Αντρέ Σιμόες πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 13.30.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα