Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Τρέχει” για ΑΕΛ ο Τσιντώτας – “Χλωμό” του Γκαρσία

Τσιντώτας

Ελπίδες για να προλάβει το ματς της ΑΕΚ με την ΑΕΛ έχει ο Παναγιώτης Τσιντώτας, όπως διαπιστώθηκε μετά τη σημερινή (18/11) προπόνηση της Ένωσης στα Σπάτα, σε αντίθεση με τον Λιβάι Γκαρσία που αναμένεται να μείνει ξανά εκτός αποστολής.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής (22/11) με την ΑΕΛ. Στην σημερινή προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, πλην των διεθνών Νεντελτσιάρου, Μαχαίρα, Χριστόπουλου, Μπότου, Μιτάι και όσων είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό και δεν έχουν βγει ακόμη αρνητικοί σε νεότερο έλεγχο.

Από εκεί και πέρα ο Παναγιώτης Τσιντώτας, που είχε τραυματιστεί και χρειάστηκε 3 ράμματα στο δάχτυλο, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς, με το ιατρικό επιτελείο των “κιτρινόμαυρω픨πάντως να είναι αισιόδοξο για την συμμετοχή του. Αντίθετα ο Λιβάι Γκαρσία -αν και έχει ανεβάσει… στροφές- κρίθηκε πως δεν είναι 100% έτοιμος και ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Αύριο το πρωί (8.00) τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ και η προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 18.00.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις