Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Βελέζ: Οι επιλογές του Μιλόγεβιτς για τη ρεβάνς

ΑΕΚ – Βελέζ: Οι επιλογές του Μιλόγεβιτς για τη ρεβάνς
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ δίνει έναν πρόωρο “τελικό” στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Βελέζ, αφού μετά την ήττα με 2-1 στη Βοσνία, θα χρειαστεί να ανατρέψει το σκορ στην έδρα της για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

O Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Γαλανόπουλο, αλλά ανακοίνωσε αποστολή με 23 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Σέρχιο Αραούχο.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ κι η αποστολή

Οι Κώστας Γαλανόπουλος και Ζίγκα Λάτσι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Όλεγκ Νταντσένκο αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού επαναληπτικού αγώνα με τη Βελέζ Μόσταρ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.
Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις