Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Βόλος: Ο Ντομαγκόι Βίντα γυμνάστηκε κανονικά

ΑΕΚ – Βόλος: Ο Ντομαγκόι Βίντα γυμνάστηκε κανονικά
Eurokinissi

Θετικά νέα στην ΑΕΚ με τον Ντομαγκόι Βίντα, λίγα 24ωρα μετά το θλαστικό τραύμα που υπέστη στο δεξί γόνατο (κάνοντας στη συνέχεια και ράμματα).

Παρά το τραύμα που αποκόμισε στην προπόνηση της Κυριακής (31.12.2023) ο Ντιμαγκόι Βίντα γυμνάστηκε κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης. Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό δεν βγήκε αποστολή για το ματς της ΑΕΚ με την Βόλο κι έτσι παραμένει άγνωστο, εάν ο Κροάτης αμυντικός θα αγωνιστεί στο ματς της OPAP Arena (03.01 / 19:00).

Πάντως, είναι πολύ πιθανό ο Ματίας Αλμέιδα να προστατέψει τον Ντομαγκόι Βίντα, μιας και ακολουθεί το ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού (07.01./ 21:00).

Εκτός… μάχης είναι οι Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί, Μοχαμάντι οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, όπως και οι Σιντιμπέ και Αραούχο (δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τους τραυματισμούς τους). Το παρήγορο για τον Αργεντινό προπονητή της ΑΕΚ είναι πως είδε τις τελευταίες μέρες να επιστρέφουν διαδοχικά στις προπονήσεις όλοι οι τραυματίες, δηλαδή Πόνσε, Στάνκοβιτς, Πισάρο, Άμραμπατ, Πινέδα, Γιόνσον, μέχρι και ο Πάολο Φερνάντες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις