Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Βράνιες: “Αν ήταν στο χέρι μου θα έμενα μέχρι το τέλος της καριέρας μου”

ΑΕΚ – Βράνιες: “Αν ήταν στο χέρι μου θα έμενα μέχρι το τέλος της καριέρας μου”
ΦΩΤΟ intime

Ο Όγκνιεν Βράνιες αγωνίζεται στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Άντερλεχτ και πλέον θα πρέπει να επιστρέψει στο Βέλγιο, αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να μείνει στην Ελλάδα.

Ο Βόσνιος αμυντικός φαίνεται να έχει βρει στην ΑΕΚ το… λιμάνι του, αλλά θα πρέπει να τα βρουν πια ξανά και οι δύο ομάδες για να φορά ο Βράνιες και τη νέα σεζόν τη φανέλα της Ένωσης. Επιθυμία του είναι πάντως, όχι μόνο να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, αλλά και να μείνει για πάντα στην Αθήνα, όπως ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στο bhfubal.

Οι δηλώσεις του Βράνιες για την ΑΕΚ

“Για να πω την αλήθεια, αυτή τη στιγμή, όποτε τελειώσει επίσημα η σεζόν, αναγκαστικά θα πρέπει να γυρίσω στο Βέλγιο, στην Άντερλεχτ. Δεν αποφασίζω μόνο εγώ για το μέλλον μου αυτή την στιγμή. Πρέπει να πάω εκεί και να δούμε τι θα γίνει”.

Αν ήταν μόνο στο χέρι μου, θα έκλεινα αύριο κιόλας στην ΑΕΚ. Νιώθω πια να είναι το σπίτι μου. Η ομάδα αυτή είναι το σπίτι μου και αισθάνομαι την πόλη ω δική μου πόλη. Το ιδανικό σενάριο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, είναι να μπορέσω να παίξω αυτά τα χρόνια εδώ στην ΑΕΚ. Και μετά το τέλος της καριέρας μου, θα ήθελα να μείνω εδώ στην Αθήνα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις