Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Χιμένεθ: “Σ’ αυτές τις θέσεις θέλουμε ενίσχυση”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στις θέσεις στις οποίες πρέπει να ενισχυθεί η ΑΕΚ στο μετεγγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, σε δηλώσεις του στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης της Ένωσης ενόψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται σίγουρα έναν επιθετικό κι έναν παίκτη που να αγωνίζεται στα άκρα.

Όσα είπε:

Για το ευρωπαϊκό “στοίχημα“: “Κάναμε καλή προσπάθεια στο δεύτερο γύρο, θέλουμε να τα πάμε καλά και στην Ευρώπη. Είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά. Αυτό που έχουμε ως στόχο, κάθε ματς διαφορετικά. Βήμα βήμα θα πάμε και φέτος”.

Για τις μετεγγραφές: “Έχω μιλήσει με τεχνικό διευθυντή και πρόεδρο, έχω ενημερώσει για τους παίκτες που πρέπει να ενισχυθούμε. Ένας επιθετικός σίγουρα, ένας στα άκρα, η ομάδα να μπορεί να βρει τον καλύτερο παίκτη στην καλύτερη δυνατή τιμή. Θέλω όρεξη και σκληρή δουλειά από όλους”.

Για τον Αλμέιδα: “Όπως γνωρίζετε τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς. Στην Πορτογαλία ολοκληρώνει την αποκατάσταση του. Αν είναι 100% θα είναι μεγάλη βοήθεια, έχει πολύ μεγάλο βιογραφικό. Αν δεν είναι, θα ψάξουμε άλλη λύση. Ανήκει στην ομάδα, είναι παίκτης μας, τον περιμένουμε στην Πολωνία”.

Για την ταυτότητα της νέας ΑΕΚ: “Αυτό που κάναμε στο δεύτερο καλό γύρο, κάναμε περισσότερα καλά από ότι άσχημα. Έτσι ήμασταν ψηλά και στα προκριματικά. Θέλω ισορροπία σε άμυνα και επίθεση”.

Για την επικείμενη έλευση του Κλωναρίδη: “Του έδωσα ευκαιρία από την Κ20. Ωρίμασε στην Γαλλία, έκανε πολύ καλή δουλειά στον ΠΑΟ πέρυσι. Μέχρι να τελειώσει 100% δεν μπορώ να πω κάτι”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε