Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάγια με Λέστερ! Εκτός αποστολής κι ο Ινσούα

ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάγια με Λέστερ! Εκτός αποστολής κι ο Ινσούα
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ θα δώσει κόντρα στη Λέστερ εκτός έδρας, το τελευταίο της παιχνίδι για φέτος στην Ευρώπη, αφού έχει ήδη αποκλειστεί από τους ομίλους του Europa League.

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε μάλιστα την αποστολή για την Αγγλία, με τον Μάρκο Λιβάγια να είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ σε αυτή δεν περιλαμβάνεται και ο Εμμάνουελ Ινσούα, μετά την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

O Μάρκο Λιβάια δεν συμμετείχε σε αυτήν λόγω κάκωσης στην ποδοκνημική, την οποία υπέστη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης και Έλντερ Λόπες ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στους παίκτες: “Την επόμενη φορά θα έρθουμε σπίτια σας”
Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης για την Αγγλία, εν όψει του αγώνα με τη Λέστερ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις