Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στους παίκτες: “Την επόμενη φορά θα έρθουμε σπίτια σας”

Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στους παίκτες: “Την επόμενη φορά θα έρθουμε σπίτια σας”

Οι παίκτες της ΑΕΚ τα άκουσαν… άσχημα από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα.

“Την επόμενη φορά θα έρθουμε στα σπίτια σας”, ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλαν στους ποδοσφαιριστές του Καρέρα.

“Έχουμε έρθει στο ξενοδοχείο, ήρθαμε εδώ, την επόμενη θα έρθουμε στα σπίτια σας. Εμείς σεβόμαστε εσάς και τις οικογένειές σας, εσείς όμως δεν μας σέβεστε. Μην παίζετε με αυτό. Έχουμε και εμείς οικογένεια, αλλά την επόμενη φορά θα έρθουμε εκεί. Είστε απαράδεκτοι.

Η ΑΕΚ έχει ιστορία και λόγο ύπαρξης, δεν ιδρύθηκε για να έχει αντίπαλο δέος ο Εθνικός στον Πειραιά ούτε γιατί τσακώθηκαν στον Πανελλήνιο αν έχουν μόνο στίβο ή και ποδόσφαιρο”, ανέφεραν και πρόσθεσαν προς τους παίκτες:

“Δεν σέβεστε την φανέλα. Η φανέλα για εμάς είναι το πρώτο πράγμα που φοράμε στα παιδιά μας όταν γεννιούνται και με αυτή την φανέλα θάβουμε τους νεκρούς μας”.

Οι οπαδοί απευθύνθηκαν και στους νεαρούς παίκτες όπως τους Μιτάι και Μαχαίρα λέγοντας μεταξύ άλλων: “Ό,τι λέμε εδώ δεν ισχύει σε απόλυτο βαθμό σε εσάς αλλά φροντίστε να καταλάβετε σε ποια ομάδα είστε για να μην έχουμε στο μέλλον χειρότερα”.

Οργή Μελισσανίδη

Να σημειωθεί ότι όλη η ομάδα τα… άκουσε κι από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είναι εκνευρισμένος από την εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έφερε τους πάντες προ των ευθυνών τους, ενώ να σημειωθεί πως όταν μιλούσε στους παίκτες, ο Μελισσανίδης ζήτησε να μην είναι παρών κανείς άλλος παράγοντας της ομάδας ή μέλος του τεχνικού τιμ. 

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλη η ομάδα τα… άκουσε άσχημα τόσον από τον Δημήτρη Μελισσανίδη όσο κι από τους οργανωμένους οπαδούς.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της ομάδας, μετά από αυτό το “ηλεκτροσόκ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις