Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Χωρίς Μάνταλο, Γκαρσία, Μαχαίρα και άλλους 4 κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Μάνταλο, Γκαρσία, Μαχαίρα και άλλους 4 κόντρα στον ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ Intime

Αποδεκατισμένη θα παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ απόψε (21:30, LIVE από το Newsit.gr) για την 7η αγωνιστική των Play Offs της Superleague, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ έχει απουσίες.

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας ήταν το τελευταίο πρόβλημα που προστέθηκε στα ήδη πολλά που έχει ο Μανόλο Χιμένεθ. Οι Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Ο Θεοδόσης Μαχαίρας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους κατά τη διάρκεια της προπόνησης. O Νέλσον Ολιβέιρα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Πέτρος Μάνταλος και Λιβάι Γκαρσία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play-Off.

Την αποστολή της Ένωσης αποτελούν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις