Σάββατο, 11 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Υπολογίζει σε Αραβίδη ο Μοράις!

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Μπορεί τα ρεπορτάζ να βάζουν τον Έλληνα επιθετικό -τον Ιανουάριο- στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ, αλλά ο Ζοσέ Μοράις φαίνεται πως τον υπολογίζει κανονικά.

Η Superleague ξεκινά και πάλι το προσεχές σαββατοκύριακο και ο Μοράις θέλει να δει την ΑΕΚ να επιστρέφει στις νίκες, στο εντός έδρας ματς με τον Πλατανιά.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα η Ένωση θα έχει πολλές και σημαντικές απουσίες καθώς εκτός πλάνων είναι οι Μπακασέτας, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Τσιγκρίνσκι και Ντίας.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του, αφού σε άσκηση τακτικής έδειξε πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει την 11άδα που επέλεξε στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τον Ατρόμητο και σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο -τελειωμένος- Χρήστος Αραβίδης

Εκτός του Αραβίδη, ο οποίος προορίζεται για δεξί εξτρέμ στην ίδια ομάδα στην άσκηση τακτικής ήταν οι Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πατίτο και Αλμέιδα. Ανοιχτό παραμένει ποιος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια (Ανέστης ή Μπάρκας).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε