Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ζήτησε συγγνώμη από τον Ραντόνια ο Χιμένεθ

ΑΕΚ: Ζήτησε συγγνώμη από τον Ραντόνια ο Χιμένεθ
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να ζητήσει συγγνώμη μετά το ματς σε έναν από τους παίκτης του, τον νεαρό Ραντόνια.

Ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε τον Γαλανόπουλο σαν λύση ανάγκης στη θέση του Μπακάκη, αλλά μετά το τέλος του αγώνα έδειξε ότι πιστεύει και στον 19χρονος δεξιό μπακ.

Οι δηλώσεις του Χιμένεθ

«Όσο περπατούσα σκεφτόμουν και στεναχωρέθηκα για τον τρόπο που χάσαμε από τα Γιάννενα. Το λίγο χρονικό διάστημα που ήμασταν εδώ μας βοήθησε, εγώ ήθελα οι παίκτες μου να συγκεντρωθούν στο ποδόσφαιρο.

Είναι δύσκολο να τονώσεις μια ομάδα που ήταν χάλια ψυχολογικά πριν έρθω. Για εμένα είναι οι καλύτεροι και το έδειξαν σήμερα, το καλοκαίρι θα γίνει ένα τεστ αλλά τώρα πρέπει να τους προστατεύσουμε».

Για το ματς και τα γκολ: «Σε μια δύσκολη έδρα με έναν καλό αντίπαλο σε ένα μικρό γήπεδο, κάναμε μια πολύ καλή δουλειά και βγάζαμε ωραία τη μπάλα στην επίθεση τόσο στο πρώτο και το δεύτερο μέρος είχαμε ευκαιρίες. Ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες να σκοράρει.

Σίγουρα με το δεύτερο γκολ ηρεμήσαμε. Στα αποδυτήρια είπαμε πως ήταν ακόμα 0-0, μπήκαμε με την ίδια όρεξη και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Σήμερα ο Καρίμ και ο Ολιβέιρα δεν σκόραραν, αλλά έκαναν καλή δουλειά».

Για τις μεταγραφές και τον Ραντόνια: «Θέλω να προσαρμοστεί στην ομάδα. Ελπίζουμε να μπορεί να βοηθήσει και πρέπει να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που δεν έβαλα τον Ραντόνια, αλλά είναι πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές και σκέφτηκα πως ο Γαλανόπουλος θα μας δώσει μια πιο έμπειρη λύση για αυτό δεν μπήκε ο Ραντόνια αλλά είναι ένας καλός παίκτης που θα βοηθήσει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις