Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε κρούσματα κορονοϊού λίγο πριν το ματς με Λαμία! Έρχεται… αναβολή

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε κρούσματα κορονοϊού λίγο πριν το ματς με Λαμία! Έρχεται… αναβολή

Ο κορονοϊός «πλήγωσε» μια ακόμα ομάδα της Superleague και φαίνεται πως φέρνει την αναβολή του ΑΕΛ – Λαμία, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Λίγη ώρα πριν τη «σέντρα» του ΑΕΛ – Λαμία, οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν τρία νέα κρούσματα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές, αλλά κι ένα σε μασέρ της ομάδας.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, το συγκεκριμένο μέλος πριν το παιχνίδι έκανε κάνει μασάζ σε 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας της ΑΕΛ, με αποτέλεσμα και οι 10 να μπουν υποχρεωτικά σε καραντίνα.

Αυτό σημαίνει πως το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΛ με την Λαμία που ήταν προγραμματισμένο να κάνει «σέντρα» τις 17:15 οδεύει προς αναβολή.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορονοιού σε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πριν από τον αγώνα με την Λαμία καθώς και του μασέρ της ομάδας μας, ο οποίος μέχρι εκείνη την στιγμή που μας ειδοποίησαν από το εργαστήριο που κάνει τους ελέγχους ότι είναι θετικοί, είχε κάνει μασάζ για την προετοιμασία του αγώνα σε 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας, οι οποίοι υποχρεωτικά και αυτοί λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου πρέπει να τεθούν σε καραντίνα».»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις