Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης: Διπλό με ανατροπή από… στημένα για τους “Αρκάδες”

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης: Διπλό με ανατροπή από… στημένα για τους “Αρκάδες”
ΦΩΤΟ intime

Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με τη νίκη από τη Λάρισα, καθώς επικράτησε με ανατροπή 2-1 της ΑΕΛ, στην πρώτη αγωνιστική των play out της Superleague, σκοράροντας και τα δύο τέρματα από στημένη φάση.

ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης είχαν τους περισσότερους βαθμούς και τον… μικρότερο κίνδυνο στα play out της Superleague, γεγονός που οδήγησε σε ένα “ανοιχτό” ματς, με ανατροπή του σκορ και γκολάρες.

Ο Μιλοσάβλιεβιτς με ένα “αεροπλανικό” άνοιξε το σκορ στο 42′ για τους γηπεδούχους, αλλά οι φιλοξενούμενοι πρόλαβαν να ισοφαρίσουν, πριν το ημίχρονο, με τον Μπαράλες να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στις καθυστερήσεις.

Οι “Αρκάδες” ολοκλήρωσαν μάλιστα την ανατροπή στο δεύτερο μέρος, με τον Λουίς Φερνάντες να πετυχαίνει το γκολ του αγώνα, με απίθανη εκτέλεση φάουλ στο 55′.

Οι συνθέσεις στο ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Μόρας (35′ Ζίζιτς), Μούζεκ (70′ Φιλίπ),Γκαζάλ (57′ Ηλιάδης), Σεσέροβιτς (70′ Μπούστος), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Βινίσιους, Πινάκας (57′ Ασούμπρε).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (84′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Ντέλετιτς (61′ Ριέρα), Μ. Φερνάντεθ (61′ Σίτο), Λ. Φερνάντεθ (69′ Κρέσπι) , Μπαράλες (84′ Χαουρέγκι)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις