Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΕΛ – Ατρόμητος 1-1: Ανοικτοί λογαριασμοί στην ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου

ΑΕΛ – Ατρόμητος 1-1: Ανοικτοί λογαριασμοί στην ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΛ και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Προηγήθηκαν οι «βυσσινί» με τον Μάριο Όγκμποε, ενώ οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στο φινάλε χάρη σε εξαιρετικό γκολ του Γιουμπιτάνα.

Η ΑΕΛ παρότι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι «βυσσινί» σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, είχαν ορισμένες ευκαιρίες να σκοράρουν, ωστόσο το σύνολο του Παύλου Δερμιτζάκη δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Ωστόσο στο 80ο λεπτό μετά από ένα λάθος του Μαρκετζάνι, ο Μάριος Όγκμποε πλάσαρε προ κενής εστίας δίνοντας προβάδισμα στην ΑΕΛ, ωστόσο το 1-0 δεν κράτησε μέχρι το τέλος.

Και αυτό διότι σε μια ανύποπτη φάση ο Γιουμπιτάνα με ένα εξαιρετικό σουτ κατάφερε στην τελευταία φάση του αγώνα να ισοφαρίσει σε 1-1, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς που θα γίνει στο Περιστέρι.

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ(Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου, Μπρου, Κοσσονού, Πεντρόσο.

Ατρόμητος(Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Πομόνης, Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα, Κούεν, Ντιρκς, Βαλένσια, Τζοβάρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις