Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΕΛ Λεμεσού – ΠΑΟΚ 0-3: Άνετη φιλική νίκη για τους Θεσσαλονικείς

ΑΕΛ Λεμεσού – ΠΑΟΚ 0-3: Άνετη φιλική νίκη για τους Θεσσαλονικείς
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ “ξεμούδιασε” με φιλική νίκη 3-0 επί της ΑΕΛ Λεμεσού στην Κύπρο, στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας του ενόψει της επανέναρξης της Super League 1 μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ 2022.

Μπροστά σε περίπου 300 οπαδούς του στην κερκίδα, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με γκολ του Αουγκούστο από ασίστ του Σάστρε. Η ΑΕΛ Λεμεσού προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και είχε δοκάρι με τον Μπεραϊνό, αλλά οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ολιβέιρα από ασίστ του Νάρεϊ στο 33′.

Ο Μπίσεσβαρ με φοβερή λόμπα στο 72′ έβαλε μάλιστα και το… κερασάκι στη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της ομάδας της Λεμεσού, με τον Λουτσέσκου να δοκιμάζει σχεδόν όλους τους παίκτες του στο ματς.

Οι συνθέσεις στο ΑΕΛ – ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου)- Α΄ημίχρονο: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης Ρ. Σοάρες, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Νάρεϊ, Καντουρί, Κωνσταντέλιας. Ολιβέιρα.

Β΄ημίχρονο: Ζίβκοβιτς, Τσαούσης (Σελιμάει 76′), Βιεϊρίνια, Κάργας, Νάσμπεργκ, Σβαμπ (Κούρτιτς 61′), Φ. Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Αντρέ Ρικάρντο και Μπράντον Τόμας

ΑΕΛ (Γιανέφσκι) – Α΄ημίχρονο: Ολιβέιρα, Μπάστο, Τεϊξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Κοντινέλα, Κατσάνικλιτς, Μπεραχίνο, Σις.

Β΄ημίχρονο: Κυριάκου, Φραντζής, Μπιλοβάρ, Παντελή, Νεοφύτου, Ανδρέου, Συλβέστρου, Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου, Ιωάννου και Ζαχαρίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις