Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΛ – ΟΦΗ: Με άνεση και αυτογκόλ πέρασε απ’το “Αλκαζάρ”

ΑΕΛ – ΟΦΗ: Με άνεση και αυτογκόλ πέρασε απ’το “Αλκαζάρ”
Intime.gr

Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος της ΑΕΛ και κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» μέσα στο «Αλκαζάρ» με αυτογκόλ (1-0), στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Superleague.

Η ΑΕΛ είχε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς αλλά ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος. Οι Κρητικοί πέρασαν νικηφόρα από την Λάρισα (1-0) και –κάνοντας το 4ο τους «τρίποντο» στη φετινή Superleague– έφτασαν τους 15 βαθμούς. Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (6 β.) παρέμειναν οι «βυσσινί».

Μπορεί η ΑΕΛ να μπήκε πιο «δυνατά» στην αναμέτρηση, αλλά ο ΟΦΗ κατάφερε γρήγορα να ισορροπήσει το ματς και στη συνέχεια να πάρει τα ηνία του. Οι Κρητικοί έχασαν στο 25’ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, με τον Σαρδινέρο να μην σκοράρει σε τετ-α-τετ.

Με το παιχνίδι να κρατά ένα πολύ καλό ρυθμό, ο ΟΦΗ ανέβασε τις… γραμμές του και πίεσε για το γκολ, χωρίς όμως να φτιάξει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Απ’ τη μεριά της ΑΕΛ, Πινακάς και Πλατέλλας προσπάθησαν να ανησυχήσουν τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων, αλλά δεν το κατάφεραν.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλά και στην επανάληψη και στο 58’ έφτασε στο 0-1, με… δώρο των γηπεδούχων. Στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, μετά από εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων, ο Σπαρβ την έστειλε στα δίχτυα της ΑΕΛ, πετυχαίνονται αυτογκόλ.

Η ομάδα της Λάρισας δεν μπόρεσε να ανεβάσει… .στροφές και να γίνει πιο επικίνδυνη. Οι Κρητικοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα μέχρι τη λήξη του και πέτυχαν έτσι την 3η τους εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις