Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΛ – Παναθηναϊκός: Νεύρα, “ξύλο” και καθόλου ποδόσφαιρο!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Χωρίς νικητή και σκορ έληξε ο αγώνας στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Παναθηναϊκό, που χαρακτηρίστηκε από το πάθος και την ένταση που έβγαλαν στο AEL FC Arena οι ποδοσφαιριστές και των δύο συλλόγων, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Ζέκα με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 81΄. Με αυτό το αποτέλεσμα σταμάτησε το σερί του Ουζουνίδη, που είχε τρεις νίκες στο πρωτάθλημα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν τραγικό, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να παίξουν με την μπάλα κάτω και να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ. Το “ξύλο” έπεφτε… βροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους παίκτες να μπαίνουν δυνατά σ’ όλες τις φάσεις και τον Ζέκα να αποβάλλεται στο 81′ για χτύπημα εκτός φάσης στον Αναστασόπουλο.

Το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα απόλυτα δίκαιο, το οποίο, βέβαια, δεν ικανοποίησε καμία ομάδα, αφού οι μεν “πράσινοι” βρίσκονται πια στο -9 από την κορυφή, ενώ οι “βυσσινί” έμειναν στους 10 και είναι τρίτοι από το τέλος.

Ο αγώνας:

Το πρώτο ημίχρονο δν χρήζει κριτικής, μιας και πρόκειται για ένα από τα χειρότερα, αν όχι το χειρότερο του φετινού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες έπαιζαν σκληρά έως αντιαθλητικά, κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο.  Ως εκ τούτου δεν υπήρξε η παραμικρή ευκαιρία σε αυτό το διάστημα, με τους δύο τερματοφύλακες να είναι θεατές.

Ευτυχώς για τον κόσμο, η κατάσταση βελτιώθηκε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο. Μην φανταστείτε καμία θεαματική αλλαγή, απλώς η ΑΕΛ μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για γκολ

Η κατάσταση κάπως βελτιώθηκε στην επανάληψη, όταν οι παίκτες των δύο ομάδων συνειδητοποίησαν ότι βρίσκονταν σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, άρα έπρεπε να παίξουν και μπάλα. Στο 51΄ ο Ντέλετιτς σούταρε δυνατά από καλή θέση, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Βλαχοδήμου.

Στο 54′ η κεφαλιά του Ντοντό, που πήρε την κεφαλιά από τον Κουλιμπαλί, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βλαχοδήμου, με τον Παναθηναϊκό να χάνει την πρώτη του ευκαιρία για γκολ στο 62′ (!), όταν ο Βλαχοδήμος πάσαρε στον Μπεργκ, που μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοφ, ενώ στο 75΄ μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Σουηδού είχε την ίδια κατάληξη.

Το παιχνίδι απέκτησε τουλάχιστον “άγρια” ομορφιά στα τελευταία λεπτά, με τον Ζέκα να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 81ο λεπτό, για χτύπημα εκτός φάσης στον Αναστασόπουλο, και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή, αλλά να μην καταφέρνουν να φανούν απειλητικοί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Γκόλιας (87΄ Λαμπρόπουλος), Φάρκας, Μονιάκης, Αναστασόπουλος (83΄ Ποτουρίδης), Φατιόν, Ντοντό, Κάπος (75΄ Γιοβάνοβιτς), Ναζλίδης, Ντελέτιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Μαρινάκης, Εμποκού (65΄ Λέτο), Μπουμάλ (58΄ Π. Βλαχοδήμος), Βιγιαφάνιες (84΄ Μέστο), Μπεργκ.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε