Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Αφεντικό ο Ράμος “πάγωσε” τη Νάπολι! Στους “8” η Ρεάλ

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Νάπολι αν και είχε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, τελικά ηττήθηκε 3-1 από τη Ρεάλ Μ., η οποία προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, κερδίζοντας τους Ιταλούς στην έδρα τους. Με το ίδιο σκορ είχε νικήσει και στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη.

Η Νάπολι στο 24′ προηγήθηκε με το πλασέ του Μέρτενς (είχε και δοκάρι) και παρόλο που είχε στριμώξει τη “βασίλισσα” δεν πέτυχε κι άλλο γκολ, παρόλο που οι Μαδριλένοι δεν μπορούσαν να αλλάξουν δεύτερη πάσα. Η καλή τους στιγμή ήταν το δοκάρι με τον Ρονάλντο στο 29΄.

Στο 51ο λεπτό, ο Σέρχιο Ράμος αποφάσισε να επιβάλει το δικό του νόμο! Ο κεντρικός αμυντικός σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους στο κόρνερ που εκτελέστηκε από αριστερά και με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε.

Μάλιστα, ο αρχηγός της “βασίλισσας” χτύπησε για δεύτερη φορά έξι λεπτά αργότερα. Πάλι ύστερα από κόρνερ έγραψε το 1-2 εκ νέου με κεφαλιά.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Μοράτα στο 91′ με πλασέ.

ΝΑΠΟΛΙ (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Ισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Αλάν (56′ Ρογκ), Ντιαβαρά, Χάμσικ (75′ Ζιελίνσκι), Καγεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε (70′ Μίλικ)
ΡΕΑΛ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Καζεμίρο, Μόντριτς (80′ Ίσκο), Μπέιλ (68′ Βάθκεθ), Μπενζεμά (77′ Μοράτα), Ρονάλντο

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε