Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αγανάκτηση από τους παίκτες για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας – “Δεν είμαστε άψυχες μηχανές” έγραψε ο ΠΣΑΠ

Αγανάκτηση από τους παίκτες για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας – “Δεν είμαστε άψυχες μηχανές” έγραψε ο ΠΣΑΠ
ΦΩΤΟ intime

Το “μπάχαλο” για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τους παίκτες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, με τον ΠΣΑΠ να εκφράζει την αγανάκτησή του για όσα συμβαίνουν.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με ανάρτησή του στο Facebook ζήτησε από όλους τους αρμόδιους να σκεφτούν και τους ποδοσφαιριστές, υπογραμμίζοντας ότι “είμαστε άνθρωποι, όχι άψυχες μηχανές”.

Η ανάρτηση του ΠΣΑΠ

«Έφτασε και η Τετάρτη και για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει για εμάς και τους προπονητές μας αυτή η ημέρα της εβδομάδας, θα προσπαθήσουμε μέσα σε δύο γραμμές να σας εξηγήσουμε. Είναι η ημέρα όπου αρχίζουμε όλοι μέσα σε μία ομάδα να καταστρώνουμε τα σχέδια του αγώνα της Κυριακής.

Είναι η ημέρα όπου όλη η καθημερινότητα μας μπαίνει στους ρυθμούς της Κυριακής. Το μυαλό και το σώμα είναι ένα με τον αγώνα της Κυριακής. Όλα αυτά φανταστείτε τα επί 1.000, όταν αυτός ο αγώνας δεν είναι κάποιος συνηθισμένος αλλά είναι ο μεγάλος τελικός. Ένας τελικός που οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα για να βρίσκονται εκεί. Όποιον και να ρωτήσετε από εμάς, δεν υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να παίζει τέτοιους αγώνες. Ένας τελικός όπου θα πρέπει να είναι γιορτή και να διαφημίζει το ποδόσφαιρο.

Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, κάναμε μέσα στον καύσωνα μίνι προετοιμασία και παίξαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, διακινδυνεύοντας την ίδια μας την υγεία για το καλό του ποδοσφαίρου.

Επιτέλους σκεφτείτε και τον ποδοσφαιριστή. Δεν είναι όλα νούμερα και ημερομηνίες. Είμαστε άνθρωποι, όχι άψυχες μηχανές, να περιμένουμε πότε, εάν και που θα παίξουμε ποδόσφαιρο, ενώ σε λίγες μόνο ημέρες θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας για την επόμενη σεζόν».

‼‼‼ Έφτασε και η Τετάρτη και για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει για εμάς και τους προπονητές μας αυτή η ημέρα της…

Gepostet von ΠΣΑΠ 1976 – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών am Mittwoch, 22. Juli 2020

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις