Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Άγιαξ – Παναθηναϊκός: Μήνυμα από Στραματσόνι στους παίκτες του “τριφυλλιού”

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για την… υποχρέωση των παικτών του Παναθηναϊκού να βρουν ισχυρό κίνητρο κόντρα στον Άγιαξ και έστειλε το μήνυμα του, σε περίπτωση που δεν τους δει να προσπαθούν!

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα για το Europa League, ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για… υποχρέωση της ομάδας να δείξει αντίδραση μετά τα αρνητικά της αποτελέσματα.

«Πρώτα από όλα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αύριο θα είναι το πρώτο ματς μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Θέλουμε να αντιδράσουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και έναν ιστορικό αντίπαλο. Είναι υποχρέωση και για τους οπαδούς μας που θα έρθουν από κάθε άκρη του κόσμου για να δούνε την ομάδα. Φυσικά και δεν μπορούμε να υποσχεθούμε αλλά θα προσπαθήσουμε. Θέλουμε όλοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο και μετά να δούμε το ματς της Κυριακής», ανέφερε.

Ο Ιταλός προπονητής έστειλε μάλιστα και ένα… μήνυμα σε όσους παίκτες δεν… τα δώσουν όλα. «Είναι αδύνατο σε ένα τέτοιο γήπεδο μπροστά σε τόσο κόσμο να μην έχεις κίνητρο. Είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε όλοι το 110% των δυνάμεων μας προκειμένου να τα καταφέρουμε. Αν κάποιος αύριο μπει στο γήπεδο και δεν έχει κίνητρο είναι καλύτερο να σταματήσει το ποδόσφαιρο».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε