Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Άγρια συμπλοκή οπαδών της ίδιας ομάδας σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας

Άγρια συμπλοκή οπαδών της ίδιας ομάδας σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας

Ένα ακόμα περιστατικό οπαδικής βίας. Βίντεο ντοκουμέντο από άγρια συμπλοκή οπαδών σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας, στις αρχές Οκτωβρίου.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με περιστατικό ωμής οπαδικής βίας έφερε στο… φως η ΕΡΤ. Πρόκειται για τη συμπλοκή οπαδών της ίδιας ομάδας σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως φαίνεται από την καταγραφή κάμερας ασφαλείας στο εν λόγω καφέ εισέβαλαν τουλάχιστον επτά άτομα κάποιοι με τα πρόσωπα καλυμμένα με καπέλα και μάσκες για τον κορονοϊό- και κινήθηκαν εναντίον των υπαλλήλων, αρχίζοντας να τους γρονθοκοπούν.

Στη συνέχεια, τους έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τους κλωτσούν. Έναν μάλιστα τον χτύπησαν στο κεφάλι με μπουκάλι μπύρας, ενώ δεν δίστασαν να πετάξουν με μένος μεταλλικό τραπέζι και καρέκλα.

Κάποια στιγμή, στην αντίληψη ενός εκ των δραστών έπεσε η ύπαρξη κάμερας ασφαλείας. Το συγκεκριμένο άτομο την άρπαξε, την πέταξε κάτω και στη συνέχεια επιχείρησε να πάρει το καταγραφικό χωρίς να τα καταφέρει.

Το υλικό παραδόθηκε στην γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής και εξετάζεται, το ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ανάμεσα στους δράστες βρίσκονται άτομα του ποινικού χώρου, τα οποία πρόσφατα είχαν εκτίσει και ποινή φυλάκισης για ανάλογα περιστατικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις