Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Άγριο “δούλεμα” από τον Πατρίς Εβρά σε Γκάλαχερ και Μάντσεστερ Σίτι

Άγριο “δούλεμα” από τον Πατρίς Εβρά σε Γκάλαχερ και Μάντσεστερ Σίτι

Αυτά είναι… καλό να γίνονται, για να διασκεδάζουν ειδικά οι ουδέτεροι. Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά, τραγούδησε ένα ξεχωριστό τραγούδι στον γνωστό φίλο της Σίτι, Λίαμ Γκάλαχερ, “τρολάροντας” τον… άγρια για την ήττα των “πολιτών” στον τελικό του Champions League.

Σαν να λέμε πως η λύπη σου είναι η δική μου χαρά. Γιουνάιτεντ και Σίτι θυμίζουν το λάδι με το νερό. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν και να ενωθούν. Η έχθρα των δυο ομάδων του Μάντσεστερ είναι πασίγνωστη και κατά καιρούς μας δίνει κάποια… διαμάντια, που προκαλούν άφθονο γέλιο. Ένα τέτοιο “σκηνικό” αποφάσισε να στήσει ο παλαίμαχος αμυντικός των “κόκκινων διαβόλων”, πατρίς Εβρά.

Ο Γάλλος “χτύπησε” μέσω Twitter , τρολάροντας την Μάντσεστερ Σίτι για την αποτυχία της στον τελικό του Champions League και πιο συγκεκριμένα τους Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ του θρυλικού συγκροτήματος Oasis, που είναι δηλωμένοι οπαδοί των «πολιτών»

Παραφράζοντας το πασίγνωστο τραγούδι της μπάντας, “Wonderwall” και φορώντας μια περούκα που θύμιζε το μαλλί των δύο ανδρών στην περίοδο ακμής του συγκροτήματος, ο Εβρά δεν έδειξε… έλεος στους Γκάλαχερ. “Ίσως κερδίσεις το τρόπαιο όταν γίνω 90 ετών, αφού στην τελική εξακολουθείς να είσαι ο ενοχλητικός γείτονάς μου” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πέρα από το τραγούδι, ο Γάλλος παλαίμαχος αμυντικός “απαίτησε” από τον Γκάλαχερ να σταματήσει να λέει πως το Μάντσεστερ είναι μπλε. “Έχω περισσότερους τίτλους από όσους έχει η Σίτι στην ιστορία της” φώναξε ο Εβρά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις