Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αινιγματική ανάρτηση του Χαριστέα: “Έχω πολλά να πω αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα” (pic)

Αινιγματική ανάρτηση του Χαριστέα: “Έχω πολλά να πω αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα” (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο Άγγελος Χαριστέας ήταν αινιγματικός αναφορικά με όσα έχει να πει για την φετινή σεζόν του Άρη, αλλά τόνισε πως προέχει το Κύπελλο Ελλάδας και η ολοκλήρωση της χρονιάς με τον όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, έκανε ανάρτηση στα social media μετά την ήττα των “κίτρινων” από τον Ολυμπιακό, συνιστώντας ηρεμία και συνολική κρίση της ομάδας στο τέλος της σεζόν, ενώ επεσήμανε πως έχει πολλά να πει αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα.

Η ανάρτηση του Άγγελου Χαριστέα

“Οι ομάδες δεν κρίνονται ποτέ από ένα παιχνίδι αλλά από τη συνολική εικόνα που έχουν σε όλη τη χρόνια, όπως επίσης και από την επίτευξη των στόχων.Όταν χάνεις και δεν σηκώνεις κεφάλι είσαι loser, αλλά όταν χάνεις και αντιδράς είσαι winner.

Η στεναχώρια και η πίκρα μετά από την ήττα παραπάνω από φυσιολογική από όλους. Δεν είναι καιρός για κριτική. Eίναι καιρός για στήριξη μέχρι τέλους. Η ομάδα βγήκε με χίλια προβλήματα στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονια και παραμένει στην κούρσα του Kυπέλλου. Δεν υπάρχει χρόνος και λόγος για αρνητισμό. Εχω να πω πολλά, αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα. Στο τέλος λογαριασμό για όλους μας. VAMOS”

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι ομάδες δεν κρίνονται ποτε από ένα παιχνίδι αλλά από την συνολική εικόνα που έχουν σε όλη την χρόνια οπως επισης και από την επίτευξη των στόχων .Οταν χάνεις και δεν σηκώνεις κεφάλι είσαι loser αλλά όταν χάνεις και αντιδράς είσαι winer. Η στεναχώρια και η πίκρα μετά από την ήττα παραπάνω από φυσιολογική από όλους .Δεν είναι καιρός για κριτική είναι καιρός για στήριξη μέχρι τέλους .Η ομάδα βγήκε με χίλια προβλήματα στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονια και παραμένει στην κούρσα του κυπέλου. Δεν υπάρχει χρόνος και λόγος για αρνητισμό .Εχω να πω πολλά αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα.Στο τέλος λογαριασμό για όλους μας .VAMOS @arisfc_official 💪💪💪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelos Charisteas (@angeloscharisteas_official_) στις

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις