Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ LIVE για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ LIVE για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League
Eurokinissi

Την πρώτη θέση στον όμιλο του στο Conference League πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, μετά το σπουδαίο διπλό (1-2) στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο «Ντόιτσε Μπανκ Παρκ», ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση του 7ου γκρουπ και την απευθείας συμμετοχή στους «16» της διοργάνωσης.

Τόμας Κεντζιόρα (55’) και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (73’) σημείωσαν τα γκολ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τους Γερμανούς να ισοφαρίζουν, προσωρινά, με τον Ομάρ Μαρμούς (57’).

Παρακολουθήσατε live από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν… φουριόζοι έπειτα από τη διακοπή των συλλογικών διοργανώσεων λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, κερδίζοντας με το επιβλητικό 5-0 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα.

Ηταν η τρίτη σερί νίκη στη Superleague, που έφερε τον ΠΑΟΚ στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ενδιάμεσα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε παραχωρήσει ισοπαλία 2-2 στην Αμπερντίν, αποτέλεσμα που λίγο αλλάζει τα δεδομένα του αγώνα της Φρανκφούρτης. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις