Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική στο Conference League

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική στο Conference League
Eurokinissi

Με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League να έχει εξασφαλιστεί, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο «Deutsche bank park», έχοντας σαν στόχο την πρωτιά στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης.

Ψάχνοντας την απευθείας πρόκριση στους «16» του Conference League. Άιντραχτ και ΠΑΟΚ δίνουν “μάχη” στη Γερμανία, με στόχο την κατάκτηση της πρωτιάς στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης.

Οι δυο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση από τον όμιλο του Conference League, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση με δέκα βαθμούς και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να ακολουθεί στο -1.

Στους «16» της διοργάνωσης, όμως, προκρίνεται η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας, ενώ η δεύτερη παίζει νοκ άουτ ματς με τις ομάδες που θα έρθουν από το Europa League (τρίτες στον όμιλό τους).

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει σε αυτή την αναμέτρηση αρκετά… ξεκούραστος, μετά και το 5-0 που έφερε μέσα στην Τούμπα κόντρα στον Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία και με οδηγό το 2-1 του πρώτου αγώνα, στην τούμπα. Απ’ την άλλη, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετράει μια ήττα και μια ισοπαλία στα τελευταία της δυο ματς στη Bundesliga.

Στα αγωνιστικά, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μπάμπα Ράχμαν, όμως συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή του τον Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος πάντως δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Τόπμελερ δεν έχει στη διάθεσή του τον βασικό του στόπερ, Κοχ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ρόντε και Χάουγκε. Δύσκολα θα προλάβει ο Τσάντλερ, εκτός λίστας ο βασικός στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, Μαξ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Άιντραχτ (3-4-3): Τραπ – Τούτα, Πάτσο, Σμόλτσιτς – Μπούτα, Σκίρι, Λάρσον, Ενκουνκού – Κνάουφ, Σαϊμπί, Μαρμούς

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Οζντόεφ, Μεϊτέ – Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον – Σαμάτα

Διαιτητής: Ντάμιαν Σίλβαστρζακ (Πολωνία)

Βοηθοί: Μπάρτοζ Χέινιγκ, Άνταμ Καράσεβιτζ

Τέταρτος: Πάβελ Μάλεκ

VAR: Μπάρτοζ Φρανκόφσκι

AVAR: Κρίστοφ Γιάκουμπικ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις