Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άιντραχτ – ΠΑΟΚ: Παραμένει αμφίβολος ο Ραχμάν Μπάμπα

Άιντραχτ – ΠΑΟΚ: Παραμένει αμφίβολος ο Ραχμάν Μπάμπα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ραχμάν Μπάμπα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Άιντραχτ, με τον Γκανέζο μπακ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και την κατάσταση του να επανεκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό τιμ του συλλόγου.

Οι διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σταδιακά από τις Εθνικές τους ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να προετοιμάζεται πλέον για τα προσεχή παιχνίδια απέναντι σε Πανσερραϊκό και Άιντραχτ για πρωτάθλημα και Conference League.

Αμφίβολος και για τις δυο αναμετρήσεις είναι ο Ραχμάν Μπάμπα, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τουλάχιστον το παιχνίδι κόντρα στους Γερμανούς, με τον ίδιο μάλιστα στην προπόνηση της Τετάρτης(22/11) να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και η δουλειά του αγωνιστικού τμήματος εστιάζει στο τακτικό κομμάτι, ενόψει των σημαντικών παιχνιδιών που έρχονται.

Η Τετάρτη (22.11) ήταν μέρα τακτικής. Οι παίκτες μετά από κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μερικά παιχνίδια κατοχής, δούλεψαν με τον προπονητή αρχικά στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία, ενώ στο τελευταίο κομμάτι στην αμυντική λειτουργία και τις μεταβάσεις.

O Μπάμπα βγήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε ατομικό για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Την Πέμπτη (23.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις