Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Αίσιο τέλος για τον ποδοσφαιριστή της Νις, τον κατέβασαν από τη γέφυρα που απειλούσε να πηδήξει

Αίσιο τέλος για τον ποδοσφαιριστή της Νις, τον κατέβασαν από τη γέφυρα που απειλούσε να πηδήξει
ΑΠΕ

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Αλέξις Μπεκά Μπεκά αποχώρησε από την γέφυρα που βρισκόταν. Παρά τις απειλές για αυτοκτονία, ο ποδοσφαιριστής της Νις είναι πια ασφαλής.

Στιγμές αγωνίας πέρασε την Παρασκευή (29.09) το ποδόσφαιρο της Γαλλίας, αφού ο παίκτης της Νις, Αλέξις Μπεκά Μπεκά, απείλησε να πέσει από την οδογέφυρα Μανιάν στον αυτοκινητόδρομο Α8. Ο 22χρονος φέρεται να σταμάτησε το όχημά του στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, προτού προχωρήσει στις συγκεκριμένες απειλές.

Η αστυνομία και η πυροσβεστική βρέθηκε άμεσα στο σημείο, σε μια προσπάθεια να ξεκινήσουν συζήτηση μαζί του. Στο σημείο στάλθηκε και ο ψυχολόγος της Νις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πλέον τα ρεπορτάζ στη Γαλλία, ο Μπεκά Μπεκά είναι πια ασφαλής καθώς πείστηκε να μην κάνει πράξη την απειλή του και να αποχωρήσει από τη γέφυρα. Παράλληλα, νέα δημοσιεύματα φαίνεται πως διαψεύδουν το “σενάριο”, ο νεαρός Γάλλος να προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, μετά από τον πρόσφατο χωρισμό με του σύντροφό του.

Θυμίζουμε πως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, η διοίκηση της Νις έκανε γνωστό πως όλες οι σημερινές εκδηλώσεις της ομάδας (συνεντεύξεις με δημοσιογράφους ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Μπρεστ), αναβλήθηκαν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις