Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αήττητος για 40 εντός έδρας παιχίδια ο Μάρκο Σίλβα!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ενα μεγάλο βάρος έφυγε από την πλάτη του Μάρκο Σίλβα, καθώς η Χαλ έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή της χθες με τη νίκη 4-2 επί της Μίντλεσμπρο.

“Ηταν μια καλή εμφάνιση, κατά την άποψή μου η καλύτερη από τότε που ανέλαβα την ομάδα. Εχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την πρόοδο που παρουσιάζουμε. Δουλεύουμε μαζί, παίζουμε ομαδικά κι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να ανατρέψουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Η μάχη είναι μεγάλη και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η παραμονή θα κριθεί στις τελευταίες αγωνιστικές” είπε ο Πορτογάλος.

Με τη χθεσινή της νίκη η Χαλ βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ακολουθεί η Σουόνσι. Εχει 30 βαθμούς με το όριο παραμονής να “παίζει” στους 39 κι ενώ απομένουν επτά αγώνες για το τέλος.

Ο Μάρκο Σίλβα με αυτή τη νίκη συμπλήρωσε 40 εντός έδρας παιχνίδια αήττητος για το πρωτάθλημα. Μία διαδρομή που ξεκίνησε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πλέον έχουν περάσει περισσότερα από τρία χρόνια χωρίς εντός έδρας ήττα για τον Πορτογάλο τεχνικό!

Εάν κάποιος αφήσει εκτός, τους αγώνες σε Champions League και Europa League, και παρατηρήσει όλες τις εσωτερικές διοργανώσεις, είναι 48 συνολικά παιχνίδια που ο Μάρκο Σίλβα είναι ανίκητος. Στον πάγκο της Σπόρτινγκ, του Ολυμπιακού και της Χαλ, ο Σίλβα έχει 9 ισοπαλίες και 39 νίκες. Η τελευταία ήττα του Μάρκο Σίλβα, ήταν από την Ρίο Αβε, όταν εκείνος καθόταν στον πάγκο της Σπόρτινγκ. Ηταν στις 30 Μαρτίου, 2014 (27η αγωνιστική του πρωταθλήματος), όπου η Σπόρτιγνκ ηττήθηκε με 1-0.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε